Известие

Collapse
No announcement yet.

Чистачки Алфа 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чистачки Алфа 146

Хора още прохождам в алфа аксесоарите и питам от каде да си купя гуми за чистачките, че мойте не чистят, та да си ги сменя. Какъв размер гуми да търся
    Че от високата скорост чистачките не смогват да чистят в тези дъждове
    Айде до скоро
    Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Ами в T&N има само перата и това е най подхдящият вариант. Някой колеги сменят рамената с такива от типо и си слагат нормални чистачки.

Comment

ТиН имат шампион ите според мен са най-добри
      но ако искаш други във всеки мунинг магазин има пера - на метър ги продават и секви цветове
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Абе да ви кажа моят вариянт не е много приемлив за всеки ма на мен ми писна да сменям боклуци и от ТиН купих пера и незнам кво и накрая пак от ТиН си купих оригинални чистачки с рамената и забравих за случея

П.С Излизат на около 130 лв комплекта
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Вчера на паркинг в Младост ми счупиха дясната чистачка и ми идва да гадните идиоти.
          Мъри Алфата беше писал, че стават рамене от Темпра, а и преди това бях чел и за Типо, ама дайте повече инфо за година на пройзводство защото ми обясниха, че имало разлика. А и ако кажете от къде се пазаруват и евентуална цена това ще е добре. За италянеца знам, ама там моделите май са неизвестни

П.С. Ако някой е правил интервенцията да качи 1-2 снимки да видя как изглежда
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

Re: Чистачки Алфа 146

Първоначално публикувано от Patsimir
            Какъв размер гуми да търся
            51 см. На Champion си има оригинален комплект за 155/145,6.

Интервацията с типовите рамена, на които се сменят чистачките не изглежда особено хубаво ... но аз като търсих имаш възможност да им сложиш Bosch Aero Twin за около 50лв и тогава изглеждат добре .
            Alfa Romeo 155 1.8TS
            Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Абе то ясно за комплекта пера, ама пак 18 лв за пера + 10 евентуално за рамо от италянеца и пак не е сигурно колко ще карат, затова ми беше мисълта 51 см ли трябва да са ако взема рамена от Темпра/Типо?
              И най-вече къде да търся?
              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
              Opel Astra J GTC

Comment

Ако вземеш рамена от типо/темпра същия модел, на който се сменят само перата, разлика в чистенето ще има само ако са по-запазени.

И да пак 510мм, защото рамената са същите.
                Alfa Romeo 155 1.8TS
                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                  Вчера на паркинг в Младост ми счупиха дясната чистачка и ми идва да гадните идиоти.
                  Мъри Алфата беше писал, че стават рамене от Темпра, а и преди това бях чел и за Типо, ама дайте повече инфо за година на пройзводство защото ми обясниха, че имало разлика. А и ако кажете от къде се пазаруват и евентуална цена това ще е добре. За италянеца знам, ама там моделите май са неизвестни

П.С. Ако някой е правил интервенцията да качи 1-2 снимки да видя как изглежда
                  Става не е толкова грозно но проблема е че излизат над линията на капака и нарушават аеродинамиката и при каране с по-висока скорост започват сами да се изкачват леко по джама а и разлика в чистенето няма много-много.
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Взех нова честачка с рамо за 34 лв. от ТИН, но мисля първо да посетя застрахователите за да видя дали няма да я платят те
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
                      Става не е толкова грозно но проблема е че излизат над линията на капака и нарушават аеродинамиката и при каране с по-висока скорост започват сами да се изкачват леко по джама а и разлика в чистенето няма много-много.
                      абе аз на тая тема доста си мислех, викам чай да зема да пиша ...
                      мойте стандартно са си над линията на капака, и не ходат никаде ?)
                      може да си попаднал просто на някои с изронени шлици и за тва да не са били устойчиви ?

а аз моите накарах Румен да ми ги свали ниско долу, особено дясната, че тя много стърчеше и сега мисля че целата работа изглежда по-добре
                      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                      X